«Επτά ομάδες για Βαγιαννίδη - Τα χρήματα που θέλει για ανανέωση»

Παρασκηνιακή σελίδα αναφέρεται στην περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη και τα δεδομένα με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

«Αύξησε την προσφορά για Βαγιαννίδη η Μποταφόγκο»

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα radar.gr:

Ο Ολυμπιακός για τον δικό του δεξιό μπακ, τον Βραζιλιάνο Ροντινέι, του οποίου επίσης το συμβόλαιο έληγε το 2025, κατάφερε μέσα σε 40 ημέρες να τον ανανεώσει μέχρι το 2027, με αύξηση αποδοχών. Ο Παναθηναϊκός με τον διεθνή Έλληνα δεξιό μπακ …παιδεύεται περίπου 10 μήνες και σε μια εποχή που ο Αλαφούζος ακολουθεί πολιτική… παχιών αγελάδων στα συμβόλαια κι ενώ ο παίκτης σε κάτι περισσότερο από 100 ημέρες θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα τον καλύψει, είτε από την Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό!!

Πόσο είναι το τωρινό συμβόλαιο του “Βάγια”; Χωρίς τα πριμ 90.000 ευρώ. Πόσα του πρόσφερε τον περασμένο Δεκέμβριο για νέο συμβόλαιο, το οποίο αρνήθηκε ο παίκτης; Κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούσαν από τις 280.000 ευρώ με αύξηση 100 χιλιάδων τον χρόνο για 4ετές.

Στα φρέσκα κουλούρια : οι απαιτήσεις τώρα της πλευράς Βαγιαννίδης φέρεται να ξεκινούν από τις 900.000 ευρώ τον χρόνο (παίρνοντας ως συγκριτικό τα 860 χιλιάρικα με τα οποία ήρθε ο Μπάλντοκ), με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί τακτική μην κατάθεσης προσφοράς πριν ακούσει από τον διεθνή μπακ τις επίσημες απαιτήσεις του.

Από εκεί και πέρα… καιροφυλακτούν να τον πάρουν ως ελεύθερο η Μποταφόγκο, η Λάτσιο (του Μανδά), η Αταλάντα, δυο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ κι από την Ελλάδα … ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!!! Το ενδιαφέρον όλων αυτών των ομάδων έχει… κοινοποιηθεί στην πλευρά Βαγιαννίδη!!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr