Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν μίλησε με άνθρωπο της Γαλατά για τον Λεσόρ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, επικοινώνησε με το ιατρικό επιτελείο της Γαλατασαράι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας Λέσορτ, παίκτη της ομάδας του, όπως τονίζουν στην Τουρκία.

Αταμάν προς τους δημοσιογράφους: «Σεβαστείτε την κατάσταση, οι παίκτες κλαίνε μέσα»!

Ο Γάλλος σέντερ, Ματίας Λέσορ, υπέστη κάταγμα περόνης κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του, ο Αταμάν πήρε πρωτοβουλία και επικοινώνησε με την ιατρική ομάδα της Γαλατασαράι για να ζητήσει βοήθεια, σύμφωνα με το halktv.com.tr.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Koç, αναμένεται να συναντηθεί με τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της Γαλατασαράι, Yener İnce, ο οποίος έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες επεμβάσεις σε αθλητές. Ο Yener İnce είναι υπεύθυνος για την ιατρική φροντίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Γαλατασαράι από το Μάρτιο του 2013.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr