Επιμένουν για Κουλούρη και Παναθηναϊκό - Το πιθανό ποσό πώλησης
Η Πογκόν Στσέσιν, ένας από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Πολωνίας, βρίσκεται εδώ και καιρό σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και αναζητά εναλλακτικές πηγές εσόδων για να βελτιώσει τη βιωσιμότητά της.
Σύμφωνα με πολωνικά μέσα ενημέρωσης, η διοίκηση της ομάδας εξετάζει κάθε δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να της δώσει οικονομική ανάσα. Μία από αυτές τις λύσεις φαίνεται να είναι η πώληση του Ευθύμιου Κουλούρη, ενός από τους πιο πολύτιμους παίκτες της.
Όπως ανέφερε πρόσφατα ο Πιοτρ Κοζμίνσκι στην εκπομπή «Nasz News», η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού ενδέχεται να αποφέρει στην Πογκόν έως και 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο Κουλούρης δεν είναι απλώς ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, αλλά και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ της πολωνικής «Ekstraklasa».
Μαζί με τους Λεονάρντο Ρότσα της Ραντόμιακ Ράντομ και Μπέντζαμιν Κάλμαν της Κρακόβια, ο Κουλούρης θεωρείται ο πιο παραγωγικός επιθετικός του πρώτου γύρου. Ο 28χρονος επιθετικός έχει επιβεβαιώσει την αξία του στην ομάδα, σημειώνοντας 11 γκολ σε 17 αγώνες.
Η παρουσία του Κουλούρη επηρεάζει σημαντικά τα αποτελέσματα της Πογκόν, ενώ η εντυπωσιακή του απόδοση έχει τραβήξει την προσοχή συλλόγων από το εξωτερικό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟι φήμες για πιθανή πώληση του Κουλούρη άρχισαν να κυκλοφορούν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Παρά το αυξανόμενο ενδιαφέρον από ξένους συλλόγους, η υπόθεση της πώλησης του Κουλούρη παραμένει ανοιχτή».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Φορ-ΚΑΝΟΝΙ, στόπερ-ΗΓΕΤΗΣ και νέα κίνηση - «Σκάει» νέα μεταγραφή μετά τον Φαλ
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»