Παναθηναϊκός: Ο νέος ρόλος... έκπληξη του Μλαντένοβιτς

Ο Ντιέγκο Αλόνσο απάντησε για την αλλαγή ρόλου του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ο νέος ρόλος... έκπληξη του Μλαντένοβιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα, είδαμε τον Μλαντένοβις στο build-up να παίζει εσωτερικά, σαν δεύτερος αμυντικός μέσος. Τον είδαμε ως αριστερό στόπερ στην τριάδα. Να περιμένουμε κάθε φορά κάτι διαφορετικό; Έχετε στο μυαλό σας 2-3 πράγματα;, ήταν η ερώτηση προς τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Η απάντηση του Ουρουγουανού τεχνικού ήταν η εξής:

«Δουλεύουμε για να μπορέσουμε να είμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Άρα, ο συγκεκριμένος είναι ένας παίκτης πολυσχιδής, άρα μερικές φορές τον χρειαζόμαστε στο κέντρο, άλλες πίσω, άλλες προωθημένο. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αράο. Ορισμένες φορές τον χρειαζόμαστε στο κέντρο και άλλες στα μετόπισθεν. Και τον Μπακασέτα ορισμένες φορές τον θέλουμε ψηλά και άλλες πιο πίσω. Τον Τετέ, άλλες φορές τον θέλουμε πιο μέσα, άλλες πιο έξω. Περνώντας ο χρόνος, θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πού ακριβώς μπορεί να παίξει κάθε παίκτης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr