Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ξέσπασε ο Τζούρισιτς!

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς είχε μια ιδιαίτερη αντίδραση στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και στη νίκη της ομάδας του με 3-1 μαρτυρώντας πολλά με το ξέσπασμά του.

Τζούρισιτς: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-1

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς μπήκε ως αλλαγή και μέσα σε οκτώ λεπτά κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του πετυχαίνοντας δύο πολύ όμορφα γκολ.

Οι πανηγυρισμοί του σ’ αυτά τα δύο γκολ ήταν ιδιαίτεροι με τον Σέρβο άσο να κάνει σαν ένα είδους ξέσπασμα, το οποίο μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Πιο αναλυτικά ο Τζούρισιτς ουσιαστικά ξέσπασε, καθώς με τη συγκεκριμένη εμφάνιση ένιωσε μια προσωπική δικαίωση και ειδικότερα μετά τα περσινά συμβάντα που συνέβησαν, όταν ο Φατίχ Τερίμ τον άφησε εκτός ομάδας με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα και τη συμμετοχή του στο Euro.

Πλέον ο Σέρβος έχει βρει με τον Ντιέγκο Αλόνσο τα χαμένα του κίνητρα και είναι έτοιμος να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα αποδεχόμενος, μάλιστα, και τον ρόλο της πρώτης αλλαγής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr