Παναθηναϊκός: Ανέβηκε το Euroleague Preseason Show από το Καλλιμάρμαρο (vid)

Αναρτήθηκε το show της Euroleague στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης από το «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τους Αλβέρτη και Λεσόρ να παραχωρούν δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ακσόι.

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε το Euroleague Preseason Show από το Καλλιμάρμαρο (vid)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είπε: «Θέλω να συγχαρώ όσους ετοίμασαν αυτό το event σε αυτόν τον όμορφο χώρο, να συγχαρώ τον πρόεδρο που έκανε πραγματικότητα αυτήν την ιδέα.

50.000 οπαδοί έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα και οι παίκτες να παίξουν μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό.

Είμαι χαρούμενος που βρέθηκαν σε τόσες μεγάλες στιγμές στα 25 χρόνια της Ευρωλίγκα. Έχουμε επτά αστέρια και συνεχίζουμε.»

Ο Λεσόρ με τη σειρά του υπογράμμισε: «Ήταν συναρπαστικό να αγωνιστούμε σε αυτό το ιστορικό χώρο μπροστά σε τόσο κόσμο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που κάναμε αυτή τη νύχτα μια μεγάλη γιορτή.

Ελπίζω να ξαναπάρουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο. Όταν είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, όλοι θα σε κυνηγήσουν. Θα έχουν διαφορετική ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδια σα να χρειαζόταν κάτι να αποδείξουμε.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr