Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για την «ένταση» Ιωαννίδη-Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας φάνηκε ενοχλημένος την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης πήγε να εκτελέσει το πέναλτι, όμως το πρόβλημα δεν το είχε με τον Φώτη Ιωαννίδη όπως ακούστηκε.

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για την «ένταση» Ιωαννίδη-Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Φώτης Ιωαννίδης έχουν μια εξαιρετική σχέση και συνεργασία σε Παναθηναϊκό και εθνική ομάδα με τη σχέση τους να παραμένει αρμονική.

Από εκεί και πέρα στη φάση που ο Ευαγγέλου πήρε πίσω το πέναλτι που είχε αρχικά δώσει, φάνηκε κατά τη διάρκεια της αναμονής για την απόφαση μέσω VAR πως ο Μπακασέτας ήταν ενοχλημένος με κάποιον.

Μάλιστα όσα ακούστηκαν μετέπειτα, ότι ο αρχηγός της εθνικής έχει παρεξηγηθεί με τον Ιωαννίδη δεν έχουν καμία βάση.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Μπακασέτας δεν έκανε θέμα για τον εκτελεστή του πέναλτι, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ξεκαθαρίσει την ιεραρχία στη σειρά εκτελέσεων, ενώ από εκεί και πέρα δεν είχε πρόβλημα με κανέναν συμπαίκτη του (Ιωαννίδη-Ουναχί).

Ο Μπακασέτας όμως είχε ενοχληθεί με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, Λούκα Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος φώναζε δυνατά και συνεχόμενα πως δεν είχε κάνει πέναλτι, προκαλώντας έτσι αυτή την αντίδραση από τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr