Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την UEFA ο Αλόνσο για απίθανο λόγο!

Η UEFA τιμώρησε τον Ντιέγκο Αλόνσο με μια αγωνιστική με αναστολή ενός έτους για τον πιο απίθανο λόγο.

Παναθηναϊκός: Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται κατά του Αλόνσο...

Συγκεκριμένα ο πράσινος τεχνικός τιμωρήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για το late kick off.

Από την ομοσπονδία θεωρείται υπεύθυνος ο προπονητής για την καθυστέρηση στη σέντρα ενός αγώνα, ακόμη και για 10”.

Οι επαναληπτικοί αγώνες του Τριφυλλιού με Μπότεφ, Άγιαξ και Λανς καθυστέρησαν ελάχιστα να αρχίσουν και σε αυτό κρίνεται υπεύθυνος ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Αυτό είχε ως συνέπεια να τιμωρηθεί με μια αγωνιστική ο Ουρουγουανός προπονητής με αναστολή ενός έτους.

Η ανάλυση των προστίμων

Σε ότι αφορά τώρα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν απ’ την πειθαρχική της UEFA προς τον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” τιμωρήθηκαν:

Με 16.500 ευρώ στον πρώτο αγώνα με τον Άγιαξ (8/8) για χρήση λέιζερ και “ακατάλληλη συμπεριφορά ομάδας” που αφορά τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισε η ομάδα (5 συνολικά).
Με 34.000 ευρώ στη ρεβάνς με τον Άγιαξ (15/8) για “ακατάλληλη συμπεριφορά ομάδας” (7 κίτρινες) και καθυστερημένη έναρξη αγώνα.

Με 78.500 ευρώ στη ρεβάνς με τη Λανς για χρήση λέιζερ, μπλοκαρισμένους διαδρόμους στις θύρες, άναμμα βεγγαλικών και καθυστερημένη έναρξη αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη κληθεί να πληρώσει δύο πρόστιμα ύψους 36.250 ευρώ απ’ την Πειθαρχική για τους αγώνες με την Μπότεφ (12.000 ευρώ για το εντός και 24.250 ευρώ για το εκτός έδρας ματς αντίστοιχα), ενώ την περασμένη σεζόν τιμωρήθηκε απ’ την Πειθαρχική της UEFA με 9 πρόστιμα που έφτασαν συνολικά τις 464.500 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr