Πετρόπουλος: «Για ποιον λόγο να βγει ο Τεττέη; Κι εμείς παίζαμε με κάρτα από το 30'! Δεν πάει άλλο, τέλος!»

Την άποψή του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Αντώνης Πετρόπουλος στην εκπομπή Play Offs Time, βάζοντας στο επίκεντρο την αντικατάσταση του Ανδρέα Τεττέη στο ημίχρονο, αλλά και τη συνολική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο «τριφύλλι».

Πετρόπουλος: «Για ποιον λόγο να βγει ο Τεττέη; Κι εμείς παίζαμε με κάρτα από το 30'! Δεν πάει άλλο, τέλος!»

Ο πρώην επιθετικός έδειξε ξεκάθαρα την αντίθεσή του με την απόφαση να περάσει εκτός αγώνα ο Ανδρέας Τεττέη, παρότι ο παίκτης είχε ήδη δεχθεί κάρτα, εκτιμώντας ότι από τη στιγμή που βγήκε από το ματς χάθηκε ένα σημαντικό κομμάτι της έντασης που έδινε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη γενικότερη εικόνα της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο και ότι απαιτείται άμεση αλλαγή.

Την ίδια ώρα, παρότι παραδέχθηκε τον έντονο προβληματισμό του μετά την εμφάνιση στο ντέρμπι, δεν τάχθηκε υπέρ μιας άμεσης αποχώρησης του Ράφα Μπενίτεθ πριν από το τέλος της σεζόν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι μια γενική εικόνα. Μπορούμε να πούμε ότι ο προπονητής δεν έκανε κάποιες αλλαγές, όπως για μένα μου έκανε εντύπωση που βγήκε ο Τεττέη στο ημίχρονο. Χάνεις… Κι εμείς παίζαμε με κάρτα από το 30′ και δεν παίρναμε κόκκινη. Ειδικά, σε τέτοιο ματς, με τον Παναθηναϊκό να παίζει με συγκεκριμένο στυλ. Με το που βγήκε χάθηκε η ενέργεια που προκαλούσε. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο, πρέπει ο Παναθηναϊκός να αλλάξει εικόνα! Τέλος!».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr