Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ξανά στο προσκήνιο ο Κραλ
Επανέρχεται η περίπτωση του Τσέχου μέσου για τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχει και η επιμονή από Μπενίτεθ για ενίσχυση στον άξονα.
Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού επανέρχεται το όνομα του Άλεξ Κραλ, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Foxbet, CENTER FOX.
Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, με στόχο να παρουσιαστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με μεγαλύτερες αξιώσεις.
Ο Ράφα Μπενίτεθ φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Τσέχου χαφ. Από τα μέσα Δεκεμβρίου είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, θεωρώντας πως διαθέτει τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τη μεσαία γραμμή.
Παρότι τότε η υπόθεση δεν προχώρησε, ο Ισπανός τεχνικός επανέρχεται δυναμικά και φέρεται να έχει ζητήσει εκ νέου την περίπτωσή του για το καλοκαίρι εφόσον όμως παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.
Η θέση «6-8» αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τον Κραλ να ξεχωρίζει ως μία επιλογή που συνδυάζει δύναμη, ένταση και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο «Τριφύλλι» εκτιμούν ότι μια τέτοια προσθήκη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον άξονα και να δώσει μεγαλύτερη ισορροπία στην ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης είχε ουσιαστικά «κοπεί» σε προηγούμενη φάση, όμως η επιμονή του Μπενίτεθ φαίνεται να τον φέρνει ξανά στο τραπέζι. Το αν αυτή τη φορά η υπόθεση θα προχωρήσει, θα φανεί το επόμενο διάστημα, καθώς οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για ένα καλοκαίρι με σημαντικές κινήσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Σφιντέρσκι στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτά έχουν ραγίσει το γυαλί μεταξύ Μπενίτεθ-διοίκησης
- Με ποιους παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Chat GPT: Αυτές είναι οι πιθανότητες νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό
- Θύρα 13: Το μήνυμα πριν το Παναθηναϊκός-Μονακό