Αγριεμένος στην... Πόλη ο Γκάμπριελ

Αγριεμένος στην... Πόλη ο Γκάμπριελ

Αποφασισμένος να πάρει τις δύο νίκες στην Κωνσταντινούπολη είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ο Κένι Γκάμπριελ έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του.

Ο Αμερικανός άσος των “πρασίνων” σημείωσε, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Πράσινη”, πως το Τριφύλλι θα πάει στην Πόλη για να κάνει την ολική ανατροπή και πως τόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Αρχικά αναφέρθηκε στα αίτια της δεύτερης ήττας: “Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και απλά χαλάσαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε μόνο 3 λεπτά, αλλά λυγίσαμε”.

Στη συνέχεια μίλησε για το αν οι ίδιοι πιστεύουν πως το Τριφύλλι μπορεί να κάνει την ανατροπή: “Φυσικά και το πιστεύω. Δε θα πάμε εκεί και θα τους αφήσουμε να κάνουν το 3-0. Βέβαια πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Πρέπει να είμαστε θετικοί και υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα και απλά να πάμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε”.

Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ με μια ματιά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News