Αυτά γράφει το φύλλο αγώνος του 5ου τελικού

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ! Καρέ-καρέ η ζούγκλα στο ΣΕΦ! (pics)

Δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνος του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ…

Αναλυτικά:

Πριν την έναρξη του αγώνα καιώς και πριν τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου οπαδοί του Ολυμπιακού έβριζαν εν χορώ. «Που… και πρεζ… Γιαννακόπουλε». Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α’ όμάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στο χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος προς τους διαιτητές του αγώνα. 2’31” πριν τ λήξη του 4ου δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία παρήγαγαν και λάμψη.

Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1’56” πριν το τέλος του 4ου δεκαλέπτου λόγω της έκρρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή του αγώνα και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωησ του γηπέδου. Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στην συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News