Υπέγραψε ο Γιασικεβίτσιους!

Υπέγραψε ο Γιασικεβίτσιους!

Όχι απλώς δεν είναι υπηρεσιακός, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έγινε… μόνιμος προπονητής στη Ζαλγκίρις υπογράφοντας συμβόλαιο δυόμισι ετών.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Ζαλγκίρις. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού όχι απλώς δεν θα είναι υπηρεσιακός στη θέση του Γκιντάρας Κραπικας, αλλά μονιμοποιείται στον πάγκο υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.

[ads2]

Ο Σάρας έκανε ήδη ντεμπούτο ως head coach, στη νίκη επί της Βιτάουτας για το λιθουανικό πρωτάθλημα, ενώ την Παρασκευή θα είναι για πρώτη φορά στον πάγκο σε αγώνα Ευρωλίγκας, απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

«Ο Σαρούνας ήταν ένας σπουδαίος παίκτης και με πολλές φιλοδοξίες. Ελπίζουμε να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και στο νέο του ρόλο», τόνισε ο γενικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News