Υπάρχει μεταγραφικό κενό - Ποιον θα πάρει ο Παναθηναϊκός;

Υπάρχει μεταγραφικό κενό - Ποιον θα πάρει ο Παναθηναϊκός;

Παναθηναϊκός: Αυτό που έλειψε πολύ από τους Πράσινους στο αγώνα με την Εφές είναι ένας παίκτης στο 4.

Φυσικά εκεί υπάρχει ο τρομερός Γουίλιαμς ο οποίος δείχνει τρομερά στοιχεία και είναι μια μεταγραφή από το πάνω ράφι.

Όμως, το Τριφύλλι έχει ανάγκη ένα παίκτη που θα πλαισιώσει τον Αμερικανό και θα δίνει ποιοτικά λεπτά στην ομάδα όταν αυτός ξεκουράζεται.

Έχουν ακουστεί ήδη πολλά ονόματα για την θέση 4 όπως του Τζέικ Λέιμαν ή τον Ζίλαν Τσίθαμ αλλά και των Καμπόκλο, Σίγκλετον, Αγραβάνη και Κουζμίνσκας ενώ πάντα στην πράσινη επικαιρότητα βρίσκεται το όνομα του Ντίνου Μήτογλου του οποίου η περίπτωση είναι ξεχωριστή από την μεταγραφή που θα γίνει στο 4.

Τέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει τα κοψίματα από τον NBA όπου έχει τσεκάρει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για να πάρει την απόφαση του.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις μεταγραφές που του έλειπαν

Παναθηναϊκός: Μετά από δύο χρόνια φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό αντιλήφθηκαν το τεράστιο λάθος το οποίο είχε γίνει στη θέση 1.

Ο άσσος είναι μία νευραλγική θέση στο μπάσκετ όπου όταν δεν έχεις καλούς παίκτες εκεί αυτόματα δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά όλο το σύνολο.

Αυτό πλήρωσε το Τριφύλλι ακριβά τις δύο προηγούμενες χρονιές οι οποίες ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία του.

Όμως φαίνεται ότι όλα αλλάζουν φέτος καθώς η ομάδα απέκτησε δύο κανονικούς playmaker κάτι που τόσο πολύ της έλειψε την προηγούμενη διετία.

Λι και Γουόλτερς οργανώνουν, μοιράζουν και εκτελούν με συνέπεια, ενώ ειδικά ο πρώτος είναι και εξαιρετικός αμυντικός και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα ώστε να βρει το καλό της εαυτό.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News