"Ξέσπασε" ο Καλάθης!

"Ξέσπασε" ο Καλάθης!

Το ‘χε ανάγκη το επιθετικό ξέσπασμα ο Νικ Καλάθης που βρέθηκε εκτός φόρμας στη σειρά με τους Βάσκους και στο πρόσωπό του οι περισσότεροι βρήκαν «ένοχο» για τον εύκολο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού απ’ το φάιναλ-φορ.

Ο πλέι μέικερ της εθνικής μήνες τώρα «τα έσπαγε» έξω απ’ τα 6.75 σε σημείο πολλοί ν’ αναρωτιούνται τι έχει συμβεί με τον καρπό του.

[ads2]

Ποτέ, βέβαια, δεν ήταν τοπ σουτέρ (αν κι όλα διορθώνονται με την προπόνηση, απλά συγκρίνετε τον Διαμαντίδη στο ξεκίνημά του με τον παίκτη που απολαμβάνουμε απ’ το 2008 κι έπειτα), μα αυτό το 6/49 (!) που μετρούσε από αρχές Φλεβάρη μέχρι χθες ήταν…αποκρουστικό!

Οι 21 πόντοι που σημείωσε είναι ατομικό ρεκόρ, δύο περισσότεροι από τους 19 που φόρτωσε το καλάθι του ΠΑΟΚ , λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όταν τα 5/7 τρίποντα που είχε (η καλύτερη επίδοση της ελληνικής καριέρας του) απέτρεψαν την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να φύγει με το «διπλό» από το Μαρούσι (70-69)!

panathinaikos24.gr

d

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News