Ξεκινάει το «ταξίδι»: Ψυχραιμία στις κρίσεις

Δημήτρης Πρίφτης: «Είμαι άδειος και παγωμένος»

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει και αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μονακό ας είμαστε ψύχραιμοι στις κρίσεις για τον κόουτς.

Ότι δεν καταφέραμε πέρσι με τον Γιώργο Βόβορα με αποτέλεσμα να φάμε στη μάπα χειρότερο (!) προπονητή.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέλαβε μια ομάδα που έκανε ένα σωρό μεταγραφές κι όταν κάνεις τόσες και ξεκινάς από την αρχή είναι λογικό να κάνεις λάθη, πρώτα από όλα κατασκευαστικά.

Του ζητάνε να «φτιάξει» ένα πλέι-μέικερ, να βρει τρόπο συνύπαρξης του Νέντοβιτς με τον Μεϊκόν, να διαχειριστεί όσο καλύτερα μπορεί τον Παπαγιάννη, να χτίσει μια άμυνα εκεί που πέρυσι υπήρχαν μόνο προβλήματα.

Του ζητάνε να μεταμορφώσει σε παίκτες Ευρωλίγκας ένα σωρό παιδιά χαμηλότερου επιπέδου, να μάθει στους Πέρι, Φλόιντ να στέκονται στο γήπεδο και να ξανακάνει τον Εβανς χρήσιμο.

Του ζητάνε κι άλλα πολλά που πρέπει να κάνει σε χρόνο ρεκόρ, γιατί η ομάδα κυνηγάει το πρωτάθλημα κι ο άνθρωπος θα κάνει ό,τι μπορεί.

Αλλά να μαρκάρει σωστά ή να τελειώνει φάσεις όπως πρέπει δεν είναι δική του δουλειά. Κι όσο αυτό δεν το καταλαβαίνουμε, θα του κάνουμε τη ζωή πιο δύσκολη. Ψυχραιμία λοιπόν…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News