«Βρήκε τον παίκτη που θέλει ο Παναθηναϊκός»

ΑΠΙΘΑΝΟ πανηγύρι από Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ (pics)

Από νωρίς ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τους πράσινους να έχουν βρει μάλιστα τον «εκλεκτό»!

Οι πράσινοι δεν πρόκειται να χρονοτριβήσουν και στις αρχές του καλοκαιριού θα αρχίσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ειδικότερα από τη στιγμή που έχει εξασφαλιστεί ηρεμία, το Τριφύλλι μπορεί να δει νηφάλια τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό. Κύπελλο, πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα εκτός απροόπτου. Πετυχημένη η φετινή σεζόν παρά τα όποια λάθη έγιναν.

Στο σήμερα… σύμφωνα με το sdna.gr ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει παικτάρα, του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. Πάντως, η ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο στόχος βρίσκεται εκτός Ευρώπης.

Πριν από μερικά χρόνια ο Γιαννακόπουλος είχε ξεχωρίσει τον Τζιμέρ Φριντέτ αλλά για αρκετούς λόγους οι πράσινοι δεν είχαν κινηθεί για την απόκτησή του. Πλέον, ο παίκτης έχει υπογεγραμμένη διετή θητεία στο NBA και η αξία του είναι στα ύψη. Από τέτοιες περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός έμαθε και θα μπει φουριόζος το καλοκαίρι!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News