Βρήκε ομάδα ο Γουακάσο!

Βρήκε ομάδα ο Γουακάσο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το newspao.gr από την Ισπανία, ο Μουμπάρακ Γουακάσο φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Γκανέζος μέσος δεν ήταν στα σχέδια του Μαρίνου Ουζουνίδη και όλα δείχνουν πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου αδειάζοντας θέση ξένου για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχει επιλεγεί από την εθνική ομάδα της χώρας του για το Κόπα Άφρικα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τον έχανε για τον υπόλοιπο ένα μήνα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού , Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στα πλάνα του τον Γκανέζο ενώ και ο ίδιος δεν ήταν ζεστός με την ιδέα να συνεχίσει την συνεργασία του με το “τριφύλλι”.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Ιβηρική, οτι ο  Γουακάσο έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, αυτό συνεπάγεται με το οτι ο Παναθηναϊκός θα έχει διπλό κέρδος. Αφενός το “τριφύλλι”  θα γλιτώσει τα χρήματα της αμοιβής του και αφετέρου θα αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ.

Την τελευταία φορά κάηκε Φουρνος λέτε να έχουμε επανάληψη …. Προγνωστικό της Ημέρας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News