Βόλος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Βόλος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Βόλος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και θέλει να πετύχει μια ακόμη, την τρίτη συνεχόμενη, νίκη του στο πρωτάθλημα.

Βόλος – ΠΑΟΚ Live Streaming: ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε συνθήκες… Τούμπας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και θέλει να πετύχει μια ακόμη, την τρίτη συνεχόμενη, νίκη του στο πρωτάθλημα.

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με τη Λαμία (Καντουρί, Μαουρίσιο, Βαρέλα, Βέρνμπλουμ) δεν είναι διαθέσιμος για το σημερινό (26/10) παιχνίδι και στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα λογικά δεν θα αλλάξει και πολλά στο σχήμα που χρησιμοποίησε την περασμένη Κυριακή.

Για τα μετόπισθεν τα πράγματα μοιάζουν να είναι δεδομένα. Ζίβκοβιτς στην εστία, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο και Γιαννούλης θα ξεκινήσουν στην άμυνα. Μπροστά του στα κεντρικά χαφ θα παραμείνει το δίδυμο Μίσιτς- Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Φανέλα βασικού θα πάρουν ο Λημνιός δεξιά, ο Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης και λογικά ο Στοχ αριστερά. Αν ξεκινήσει ο Σλοβάκος θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα για δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Μια θέση που φαίνεται ότι παίζει είναι αυτή του ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στον άξονα και διεκδικείται ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Πέλκα. Ο Έλληνας μέσος ήταν τελευταία φορά βασικός στον αγώνα με τον Άρη, στον οποίο και τραυματίστηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Τρίπολη και Λαμία μένει στον πάγκο.

“Παίζει” δυνατά ο Ζαμπά στην Σπαρτάκ

ΟΖαμπά είχε την τιμητική του αυτή την εβδομάδα στα πορτογαλικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία απασχολεί σοβαρά την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ασφαλώς και δεν… ανακάλυψαν θέμα αφού ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός προτείνεται… δεξιά κι αριστερά. Όχι μόνο από το Γραφείο στο οποίο ανήκει, την Elenko αλλά κι από επαγγελματίες που έχουν καλή σχέση με τον “δικέφαλο” ή τον Γκιόργκι Σαββίδη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες ο Ζαμπά έχει προταθεί στην Σπαρτάκ Μόσχας, στην οποία όντως κάνει γκέλ και η υπόθεσή του “δουλεύεται” για ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ! Θυμίζω πως ο Ζαμπά ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Ρωσία, έχοντας κοστίσει στον Σαββίδη κοντά στα 4 εκατ. €, με την Αχμάτ Γκρόζνι να παίρνει 2,5.

Λινκς για το παιχνίδι…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το volos paok live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News