Βίγια, μήπως είναι η ώρα σου;

Βιγιαφάνιες: "Άλλα χαστούκια σε καθηλώνουν και άλλα σε ξυπνάνε"

Χρωστά μια καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τα είχε …σπάσει όλα μαθαίνοντας ότι δεν ήταν βασικός, δημιουργώντας άσχημο κλίμα πριν καν οι δύο ομάδες κατευθυνθούν στη σέντρα.

Ένα κομμάτι του παιχνιδιού το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Αργεντινός είναι η ικανότητα να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Τόσο ως κύριος δημιουργός για επιθέσεις συνεργασίας, με πολύ προσωπική φάση, αλλά κι ως δεύτερος σολίστας δίπλα σε έναν εκ των Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνη που θα χρησιμοποιηθούν αρκετά από τον Ρουμάνο.

Αυτό που διακρίνουμε έντονα στον Βίγια είναι οι αυξομειώσεις στη διάθεση του.

Φυσικά αυτά δεν υπάρχουν σε κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό (έστω κι αν η ομάδα έχει ξεχάσει τι πάει να πει πρωταθλητισμός), πρέπει να τα ξεχάσει, έτσι απλά. Τι πάει να πει μουτρώνω όταν είμαι στον πάγκο κι είμαι μέσα στην καλή χαρά όταν ο κόουτς με βάζει βασικό;

Πνευματικά όπως καταλαβαίνετε θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ ο ποδοσφαιριστής. Αν δούμε αλλαγή στην ιδιοσυγκρασία του η πρώτη μάχη από το coaching staff του Παναθηναϊκού θα έχει κερδηθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News