Βέργης: «Εμμονή Γιοβάνοβιτς - Παρακολουθεί... αμέτοχος ο Αλαφούζος»

Τέλος ο Βέργης από τον Σπορ FM: «Προσωπική απόφαση Αλαφούζου»

Ευθύνες σε Αλαφούζο και Γιοβάνοβιτς από τον δημοσιογράφο Βασίλη Βέργη για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Είναι προφανές ότι οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως δύο ανθρώπους: Γιοβάνοβιτς και Αλαφούζο. Ξεκινάω από τον προπονητή, καθώς εκείνος είχε δηλώσει για το θέμα των μεταγραφών στους δημοσιογράφου ότι «θα σας ταλαιπωρήσω και φέτος».

Το έκανε το καλοκαίρι, όταν άφησε τον Παναθηναϊκό να πάει χωρίς μεταγραφές στα παιχνίδια με τη Σλάβια και τελείωσε έτσι κάθε ελπίδα για την Ευρώπη. Μετά, απέκτησε όντως καλούς παίχτες, όμως ήδη ο πρώτος στόχος είχε «πετάξει».

Η διαφορά είναι ότι δεν ταλαιπωρεί τους δημοσιογράφους αλλά την ομάδα του. Είναι άλλο πράγμα να περνάς τους μεταγραφικούς στόχους από κόσκινο και εντελώς διαφορετικό να μη βλέπεις την πραγματικότητα που «φωνάζει» ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Ο Γιοβάνοβιτς ΑΔΙΚΕΙ όσα εκείνος έχτισε, το δημιούργημά του. Εξελίσσεται σε ΕΜΜΟΝΗ η υπόθεση με τις μη μεταγραφές. Επίσης δεν είναι δυνατόν να θεωρεί ότι πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ΚΑΙ στα ποσά που θα δαπανήσει η ομάδα για ενίσχυση. Μην ξεχνάμε ότι κάπως έτσι το Τριφύλλι έχασε τον Γκατσίνοβιτς. Διότι ο κόουτς έκρινε ότι δεν άξιζε να δοθούν τα χρήματα που πλήρωσε η ΑΕΚ. Ποιος είχε δίκιο, φάνηκε στο γήπεδο…

Πάμε τώρα και στον Αλαφούζο. Παρακολουθεί… αμέτοχος όσα συμβαίνουν. Δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να προσπεράσει τον προπονητή και να κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Όφειλε όμως να έχει συζητήσει και πείσει τον Γιοβάνοβιτς για την αξία της έγκαιρης ενίσχυσης. Επίσης όφειλε να του ξεκαθαρίσει ότι το οικονομικό σκέλος αφορά μόνο το ταμείο της ΠΑΕ, όχι τον κόουτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News