Βέλιτς: «Πιστεύω πως βοήθησα στην αναβάθμιση του Παναθηναϊκού»

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Βέλιτς - Οι ατάκες του

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς αποχώρησε εκτάκτως από τον Παναθηναϊκό Β’ για να  αναλάβει το τιμόνι του Λεβαδειακού.

Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στο sdna τόσο για την καινούργια του ομάδα όσο και για το Τριφύλλι.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και το σύντομο χρονικό διάστημα της μεταξύ μας συνεργασίας. Πιστεύω πως σε αυτούς τους τρεις μήνες βοήθησαν κι εγώ από την πλευρά μου να αναβαθμιστεί η δεύτερη ομάδα του συλλόγου κι εύχομαι κι ελπίζω στο μέλλον να τα πάει ακόμα καλύτερα.

Ο Λεβαδειακός είναι πρόκληση για μένα. Ήρθα σε μια ομάδα που επέστρεψε στη Super League και στην οποία είχα δουλέψει ξανά πριν από χρόνια.

Τότε σε μια δύσκολη στιγμή καταφέραμε να εκπληρώσουμε τον στόχο που είχαμε θέσει. Το ίδιο ελπίζω πως θα καταφέρουμε και τώρα. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια, η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μπορούμε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την πρώτη εικόνα που έχει από το έμψυχο δυναμικό του Λεβαδειακού:

«Είναι δύσκολο να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη από μία – δύο προπονήσεις. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές μου. Από την πρώτη στιγμή διέκρινα πως έχουν τη διάθεση να δουλέψουν σκληρά.

Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να διατηρήσει η ομάδα όλα τα θετικά στοχεία της, να διορθώσει τις αδυναμίες της και γενικότερα να έχει μια ανάπτυξη. Διαπιστώνω πως υπάρχει απ΄ όλους προσπάθεια, ενότητα και ομαδικό πνεύμα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό εν όψει της συνέχειας».

Για την επιστροφή του σε πάγκο ομάδας της Super League:

«Σίγουρα η Super League είναι η κατηγορία στην οποία όλοι οι προπονητές θέλουν να εργάζονται. Ήρθα στο Λεβαδειακό στη μέση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Για να είμαι ειλικρινής το ιδανικό θα ήταν να ήμουν από την αρχή, έτσι ώστε με μεγαλύτερη άνεση να περάσω αυτά που θέλω στην συμπεριφορά της ομάδας.

Ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιες σκέψεις. Είμαι εδώ, θα προσαρμοστώ στις υπάρχουες συνθήκες και θα δουλέψω για την παραμονή του Λεβαδειακού στη Super League».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την κούρσα του νέου πρωταθλήματος και το «πέντε στα πέντε» του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός ήρθε με φόρα από την περασμένη σεζόν. Δείχνει όπως πέρυσι έτσι και φέτος μια σταθερότητα στις εμφανίσεις του που τον έχει βοηθήσει σημαντικά για το πέντε στα πέντε και την πρωτιά στη βαθμολογία.

Σίγουρα ξεχωρίζει ως σύνολο και δεδομένου πως οι υπόλοιπες…μεγάλες ομάδες δεν είναι το ίδιο σταθερές στην απόδοσή τους και τα αποτελέσματά τους.

Αν κι είναι ακόμα νωρίς νομίζω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την κορυφή μέχρι και την ουρά»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News