Βάζει "πρόσωπα" δίπλα σε Ρόκα-Πογιάτος ο Αλαφούζος - Τι αλλάζει

Βάζει "πρόσωπα" δίπλα σε Ρόκα-Πογιάτος ο Αλαφούζος - Τι αλλάζει

Ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως διαβάσατε, στηρίζει τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού δεν σκοπεύει στην παρούσα φάση να προβεί σε αλλαγή προπονητή ή τεχνικού διευθυντή ή και των δυο μαζί.

Κι αυτό διότι στη δική του αντίληψη και φιλοσοφία πρέπει να έχουν την ευκαιρία να το «γυρίσουν», όπως έκανε στο παρελθόν και σε άλλες περιπτώσεις προπονητών και τεχνικών διευθυντών, σε αντίστοιχες, «δύσκολες» περιόδους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αν κάτι θα… αλλάξει άμεσα στον Παναθηναϊκό, θα είναι η «είσοδος» προσώπου ή προσώπων στην ομάδα, για να λειτουργήσουν ενισχυτικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είτε με την πρόσληψη γενικού αρχηγού ή διευθυντή ποδοσφαιρικού, προκειμένου να καλυφθεί το «κενό», που έχει αφήσει στην καθημερινότητα και στη σχέση του με τα αποδυτήρια ο Ρόκα, είτε με την τοποθέτηση ενός ακόμη -Έλληνα- συνεργάτη στο προπονητικό τιμ του Πογιάτος, προκειμένου να τον βοηθήσει να «μπει» λίγο πιο γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα και στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News