Γιαννακόπουλος: Στιγμές ΕΠΟΣ στα αποδυτήρια - Οι ατάκες σε Σλούκα-Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός πάει… Final Four και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε όποιον βρήκε μπροστά του!
Ο Παναθηναϊκός… ξεκλείδωσε αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κέντρικ Ναν το πήρε… προσωπικά, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Κώστας Σλούκας και το «τριφύλλι» τύπωσε «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ της Euroleague για 12η φορά στην Ιστορία του και πρώτη από το μακρινό 2012!
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81-72 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και στο Game 5 έγραψαν το 3-2 στη σειρά των πλέι οφ, αρπάζοντας την πρόκριση από τους Ισραηλινούς! Στον ημιτελικό του Βερολίνου, εκεί όπου θα διεκδικήσει το έβδομο ευρωπαϊκό της Ιστορίας του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Μονακό-Φενερμπαχτσέ, που θα ξεκαθαρίσει αύριο (8/5).
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε στα αποδυτήρια όσους έβρισκε μπροστά του, υποκλίθηκε στον Κώστα Σλούκα και είπε το «Αμάν αμάν», προς τον Εργκίν Αταμάν.
Δείτε τις φωτογραφίες:




Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»