Βαράτε... αλύπητα!

Βαράτε... αλύπητα!

Ένας επαναστατικός Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη νίκη σε ένα ματς 50 λεπτών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς μάλιστα, τους Σέλβιν Μακ και Σαντ Ρος, αλλά ο Γιαβόρ και η παρέα του τον «εκτέλεσαν» εν ψυχρώ με αισχρό, αηδιαστικό… «αντιαθλητικό» τρόπο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ένας επαναστατικός Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τη νίκη ακόμη και σε ένα ματς 50 λεπτών κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (από το -16 της γ περιόδου!) χωρίς μάλιστα, τους Σέλβιν Μακ και Σαντ Ρος, αλλά ο Γιαβόρ και η παρέα του τον «εκτέλεσαν» εν ψυχρώ με αισχρό, αηδιαστικό… «αντιαθλητικό» (πιο τρανταχτό ακόμη και από εκείνο στον Νέντοβιτς) τρόπο. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Κανονικά «Επτάστερος» θα έπρεπε να λεγόταν από αύριο ο Παναθηναϊκός, αν κέρδιζε ένα τέτοιο ματς, όπως το διαμόρφωσαν οι… του Μπερτομέου. «Διαιτητές» δεν τους λες, «υπάλληλους» και πάλι κομψό. Άλλες λέξεις έρχονται στο μυαλό, αλλά ας όψεται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Και πάλι κόντρα στη Ρεάλ! Και πάλι κόντρα σε αυτήν, που οι «γκρι» απαγόρεψαν στον Παναθηναϊκό το Final Four το 2018. Γιατί εκείνο το «95-67» είχε καθίσει στο λαρύγγι του Καταλανού.

Ο Γιαβόρ ήρθε να πάρει το «στέμμα» του Λαμόνικα και τα κατάφερε πανηγυρικά. Λες και… θα «εμπόδιζε» τη Ρεάλ από την πρόκρισή της στα πλέι οφ, ή θα έδινε βαθμολογική αβάντα στον Παναθηναϊκό να παίξει για την οκτάδα στα επόμενα ματς, αν σφύριζε αυτά που έβλεπε. Γιατί απλά δεν γίνεται να μην τα έβλεπε.

Στην Ευρωλίγκα θα την «σπάνε» πάντα στον Παναθηναϊκό. Αλλά εκείνος θα λέγεται πάντοτε «Βασιλιάς της Ευρώπης», ακόμη και με 6,5 εκατομμύρια μπάτζετ. Και γι’αυτό, θα του «φράζουν» τους δρόμους προς τις επιτυχίες. Αλήθεια, γιατί να επενδύσει το Τριφύλλι του χρόνου, φερ ειπείν, σε αυτή την μπαχαλοδιοργάνωση. Αλήθεια!

Το παιχνίδι θα έληγε στο 40′ κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Οι «χειρουργοί» του αγώνα δεν έδωσαν τον ΟΡΙΣΜΟ του αντι – αθλητικού στον Νέντοβιτς, το χρονόμετρο «πάγωσε» κανένα δίλεπτο, χάθηκε το μομέντουμ (εξ ου και οι δύο επιπόλαιες επιθέσεις στο 68-66) και εν τέλει… παράταση.

Το πάλεψε ο Παναθηναϊκός χωρίς τους δύο «άσους» (Μακ, Ρος), ακόμη και στα 45, ακόμη και στα 50 λεπτά! Ακόμη, και με τον Μποχωρίδη σε μια βραδιά που ήταν ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Ακόμη, και με «δώρα» βολές, ακόμη και με επιθετικά φάουλ «χάδια», ακόμη και με την καθαρή σπρωξιά του Τόμκινς στον Μπέντιλ. Ακόμη, ακόμη…

Υ.Γ Ο Παπαγιάννης θα ήταν το βασικό αντικείμενο του blog. Μόνο… τρίποντο δεν έβαλε απόψε!

Υ.Γ 2 Μετά τον Όγκαστ, «χάνει» και τον Μακ μέσα σ’όλα!

Υ.Γ 3 Τρέχει κανονικά ο διαγωνισμός στο Instagram με πάνω από 11.500 σχόλια! Λάβετε συμμετοχή στο link:

https://www.instagram.com/p/CIvEefEJcs2/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News