Τζέιμς και Παναθηναϊκός: Όνειρο... ανέξοδο;

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» ντου για επιστροφή Tζέιμς το καλοκαίρι!

Από το 2018 όταν έβγαλε από πάνω του την πράσινη φανέλα πάντα οι κεραίες του Μάικ Τζέημς είναι ανοιχτές προς την Ελλάδα.

Ο Αμερικανός ποτέ δεν έκρυψε ότι γούσταρε το πέρασμά του από την Αθήνα, οι οπαδοί γι αυτόν…λιώνουν κι επειδή για τους τελευταίους τα όνειρα είναι πάντα ανέξοδα το διαζύγιο του Αμερικανού με την ΤΣΣΚΑ αυτόματα γέννησε προσδοκίες.

Όπως συνέβη λίγες εβδομάδες νωρίτερα όταν ο σύλλογος στην πλέον αδιάφορη και τραυματική για εκείνον εμπειρία της Ευρωλίγκας τα τελευταία χρόνια, επέλεξε να ταρακουνήσει τα νερά με την μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια.

Οι συνεργάτες του Τάκη Τριαντόπουλου πήραν την σωστή απόφαση για το μέλλον, την …τύλιξαν με μια σπουδαία μεταγραφή κι έκαναν ένα ωραιότατο δώρο στον κόσμο. Κακά τα ψέματα, η θέση του Παναθηναϊκού είναι πάντα πρωταγωνιστική κι οι οπαδοί δεν συμβιβάζονται με μετριότητες.

Στο μυαλό του κόσμου άπαξ και… ψήθηκε ο Κροάτης να έρθει στο σύλλογο, γιατί όχι κι ο Αμερικανός;

Δεν αμφιβάλλει κανείς για το ταλέντο και τα προσόντα του Μάικ, αλλά έχουμε ενστάσεις για το κατά πόσο αυτού του είδους οι παίκτες «κολλάνε» σε ομάδες που έχουν ήδη κι άλλα …κανόνια στο ρόστερ, τα οποία θέλουν πολύ ώρα τη μπάλα στα χέρια τους. Αλλά αυτά πρέπει να απασχολούν τους προπονητές. Καλά κάνουν οι οπαδοί και τον γουστάρουν, λαχταρώντας να τον ξαναδούν στα πράσινα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News