Τόμας: «Βλέπω Παναθηναϊκό, δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα»»

Ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση ο Τόμας

Ο Ντεσόν Τόμας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα όσων δήλωσε:

-Παρακολουθούσες EuroLeague στην Ιαπωνία;

«Να πω την αλήθεια, όχι και τόσο. Μόνο τα highlights. Και κάποια ματς που βρίσκω στο youtube. Είχε ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενος και για τον Νικ (σ.σ. Καλάθης) που θα παίξει στο Final 4. Πήρε πέρυσι την καλύτερη απόφαση για εκείνον και την οικογένειά του μετά την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον Παναθηναϊκό και τώρα θα είναι στο Final 4. Οπότε χαίρομαι για αυτόν.»

-Παναθηναϊκό είδες καθόλου;

«Ναι είδα και ενημερώνομαι από τον καλό μου φίλο Μπεν (σ.σ. Μπέντιλ). Με κρατάει μέσα στα πράγματα! Ο Παναθηναϊκός και η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Έχω απεριόριστο σεβασμό σε όλους. Επίσης μιλούσα και με τον coach Βόβορα. Γενικά έχω κρατήσει επαφή, ακόμα και με φιλάθλους που είχα γνωρίσει από κοντά».

-Έχεις σκεφτεί την επόμενη χρονιά; Που θα σε δούμε να παίζεις;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ακόμα. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ιαπωνία, σίγουρα θα το σκεφτώ. Ποιος ξέρει; Προς το παρόν θέλω να πάω πάλι σπίτι μου στις ΗΠΑ, να ξεκουραστώ, στη συνέχεια να δουλέψω ατομικά και θα δω στην πορεία τις επιλογές που θα έχω. Μπορεί να επιστρέψω και στην Ευρώπη. Θα δούμε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News