Το ταλέντο του ταξίδεψε εκτός συνόρων!

Το ταλέντο του ταξίδεψε εκτός συνόρων!

Μεγάλο σουξέ ο Σπύρος Τζαβίδας που διαβάζουμε ότι απασχολεί την Φορτούνα Σιτάρντ, τον Ιούλιο είχε αναφερθεί ότι για τον πιτσιρικά στράικερ είχε ρωτήσει κι η Γιουβέντους!

Μεγάλο σουξέ ο Μάριος Τζαβίδας που διαβάζουμε ότι απασχολεί την Φορτούνα Σιτάρντ, τον Ιούλιο είχε αναφερθεί ότι για τον πιτσιρικά στράικερ είχε ρωτήσει κι η Γιουβέντους!

Στις 15 Φεβρουάρίου ο Μάριος πετυχαίνοντας τρία γκολ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού στη νίκη με 6-1 επί του αιώνιου, όσοι είχαν δει το παιχνίδι είχαν γράψει ύμνους για το παλικάρι.

Σε εκείνο το ντέρμπι ο φορ των “πράσινων” αγωνίστηκε υποδειγματικά με πλάτη στο τέρμα, δίνοντας στήριγμα κατά τη φάση ανάπτυξης του παιχνιδιού, ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες (εναέριες και μη) με τα αντίπαλα στόπερ, ενώ εκτέλεσε πιστά τις οδηγίες του Κώστα Φραντζέσκου πρεσάροντας ακατάπαυστα τους παίκτες των “ερυθρόλευκων”.

Βέβαια η εμφάνιση αυτή δεν ήταν απλώς μια… φωτοβολίδα, ούτε παραξένεψε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που γνωρίζουν το ταλέντο του, άλλωστε μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Κ17. Γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 2003, πρωτοπήγε στις “πράσινες” ακαδημίες το 2012 από τον Απόλλωνα Αναβύσσου. Αν και αρκετός κόσμος τον έμαθε μετά την εξάρα στον “αιώνιο” και τα τρία γκολ που πέτυχε, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν είχε “σκοτώσει” ακόμη μια φορά τον “αιώνιο”.

Όντας μέλος της Κ15, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα “διπλό” με 4-3 στο Ρέντη, αρχικά ισοφαρίζοντας σε 3-3 προτού δώσει τη χαριστική βολή στους “ερυθρόλευκους”.

Ο 17χρονος σέντερ φορ είχε επίσης αναδειχτεί MVP στο διεθνές τουρνουά του Κατάρ τον Μάιο του 2019, κατακτώντας παράλληλα και την πρώτη θέση με τους “πράσινους”.

Αργότερα μία θλάση στον ραπτικό μυ τον κράτησε έξω για 6 εβδομάδες, αλλά η περιπέτεια δεν τελείωσε εκεί, με το που επέστρεψε υποτροπίασε και αναγκάστηκε να χάσει δύο ακόμη μήνες. Τρεισήμισι μήνες χωρίς ποδόσφαιρο, ήταν πολλοί, να όμως που το ταλέντο του γρήγορα ταξίδεψε εκτός συνόρων.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News