Το πρόβλημα που μένει να λύσει ο Γιοβάνοβιτς

Πεντάστερο ξέσπασμα με θύμα τον Βόλο και τώρα... Ολυμπιακός!

Μετά από τις πρώτες 5 αγωνιστικές είναι φανερό πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μια σειρά ώστε σε λίγο καιρό να είναι έτοιμος να κάνει πρωταθλητισμό.

Μαθαίνει πώς να κερδίζει, να μην αγχώνεται σε συνθήκες έντονης πίεσης, έχει περισσότερο ατομικό ταλέντο από ποτέ τα χρόνια των…μνημονίων, σιγά σιγά γνωρίζει καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου, βρίσκεται σε καλό μονοπάτι ώστε να βγάζει πιο πολλούς αυτοματισμούς και διαθέτει κάμποσους ποδοσφαιριστές που μπορούν να του χαρίσουν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Στον Πειραιά την διαφορά την έκανε ο Μπρινιόλι, οι στόπερ, ο απίθανος Πέρεθ, στα προηγούμενα παιχνίδια ο Καρλίτος, ο Βιτάλ, ο Ιωαννίδης. Μένει ακόμα να ξορκιστεί το κόμπλεξ των εκτός έδρας αγώνων.

Στην πραγματικότητα στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς ο κόουτς θέλει μονίμως 4 δημιουργικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και πάνω ψάχνοντας την ταχύτητα και το πλάτος είτε από τα εξτρέμ, είτε από το πλουραλιστικό παιχνίδι του Φώτη Ιωαννίδη που τόσο έλειψε στο λιμάνι.

Άπαξ και “δέσει” την άμυνά του το πράγμα θα τσουλά όλο και καλύτερα, είμαστε βέβαιοι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News