Το μέλλον του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και η ουγγρική «απειλή»

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την «αυτοκτονία» - «Ελπίζω ότι να συνεχίσουμε καλά»

Σενάρια από τη Ρουμανία φέρουν τον Λάζλο Μπόλονι στο στόχαστρο της Τάργκο Μόρες.

Πριν από κάποιο διάστημα, στο προσκήνιο είχε έρθει το ενδιαφέρον της ρουμάνικης Σέπσι, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν εξελίξεις.

Τώρα, μια νέα ομάδα από τη Ρουμανία φέρεται να έχει «λοκάρει» τον τεχνικό του τριφυλλιού. Πρόκειται για την Τάργκο Μόρες.

Σύμφωνα με τη Livesport, που επικαλείται δημοσίευμα από τη Ρουμανία, η ουγγρική Κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν, που έχει εθνικιστικές τάσεις, επενδύει στην Τάργκο Μόρες και επιθυμεί να τονώσει το ουγγρικό στοιχείο. Και ένας τομέας που εξετάζεται σοβαρά είναι η δημιουργία μίας ισχυρής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εδώ προστίθεται στην εξίσωση ο Λάζλο Μπόλονι. Ο 68χρονος τεχνικός έχει το προφίλ και την τεχνογνωσία ώστε να οργανώσει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Εφόσον ο Μπόλονι αποδεχτεί την προοπτική, δεν θα ήταν ένας απλός προπονητής για την ομάδα της Τάργκο Μόρες. Αλλά θα είχε έναν πιο διευρυμένο ρόλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News