«Το ματς στην Τρίπολη είναι η απόλυτη ευκαιρία για restart για τον Παναθηναϊκό»

Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη Live Sport:

«Έχει σαρώσει όποιον βρήκε στο διάβα του στην επαρχία φέτος ο Παναθηναϊκός.

Αύριο στην Τρίπολη, στο τελευταίο ματς στην regular season για τον Παναθηναϊκό στην επαρχία, το τριφύλλι καλείται να (από)δείξει αν έχει συνέλθει από το τραυματικό δεκαήμερο εναντίον του ΠΑΟΚ…

Η Τρίπολη δεν είναι κανένα… μεγαθήριο, αλλά η έδρα του είναι από τις πιο «σκληρές» για τους «μεγάλους» και παραδοσιακά για τον Παναθηναϊκό…

Καλές οι μεταγραφές, όμως για να σταθεί όρθιος ο Παναθηναϊκός τώρα που τον έχουν πλησιάσει οι διώκτες του, θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους και οι παλιοί.

Αν ο Σένκεφελντ, ο Σπόραρ, ο Παλάσιος, ο Χουάνκαρ, ο Ρουμπέν (ή έστω οι περισσότεροι εξ αυτών) δεν… θυμηθούν την απόδοσή τους κατά τον πρώτο γύρο, το καράβι δε θα βρει εύκολα ήρεμες θάλασσες.

Το ματς στην Τρίπολη είναι η απόλυτη ευκαιρία για restart, τώρα που τελειώνει η βαρυχειμωνιά του Ιανουαρίου για τους πράσινους και «μαλακώνει» το πρόγραμμα.

Το θέμα είναι αν οι παίχτες έχουν συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα του αγώνα, από του οποίου το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αλλάξει ή να βουλιάξει.»

Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή στο 90′ και ο Κάουλι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κάουλι, χθες το βράδυ υπήρξαν δημοσιεύματα στη Βουλγαρία τα οποία ανέφεραν ότι η Βραζιλιάνικη Μπαϊα η οποία ανήκει στο City Group της Μάντσεστερ Σίτυ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 2,5εκατ.ευρώ του παίκτη.

Άλλες πληροφορίες αργά χθες το βράδυ τόνιζαν ότι δεν υπάρχει θέμα Μπαϊα και ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει με μία τελευταία πρόταση για να τα βρει με την Λουντογκόρετς.

Από την πλευρά του ο Κάουλι συνεχίζει να πιέζει τους Βούλγαρους να τα βρουν με τον Τριφύλλι καθώς θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Το τι θα γίνει τελικά στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο καθώς την Τρίτη κλείνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Πάντως είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις με κάποιες από αυτές να τις έχουν προχωρήσει και να περιμένουν απαντήσεις.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν και διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και αν βρεθεί κάτι καλό αναμένεται να κάνουν την κίνηση τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού θα γίνει το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News