Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή στο 90' και ο Κάουλι

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κάουλι, χθες το βράδυ υπήρξαν δημοσιεύματα στη Βουλγαρία τα οποία ανέφεραν ότι η Βραζιλιάνικη Μπαϊα η οποία ανήκει στο City Group της Μάντσεστερ Σίτυ είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 2,5εκατ.ευρώ του παίκτη.

Άλλες πληροφορίες αργά χθες το βράδυ τόνιζαν ότι δεν υπάρχει θέμα Μπαϊα και ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει με μία τελευταία πρόταση για να τα βρει με την Λουντογκόρετς.

Από την πλευρά του ο Κάουλι συνεχίζει να πιέζει τους Βούλγαρους να τα βρουν με τον Τριφύλλι καθώς θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Το τι θα γίνει τελικά στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο καθώς την Τρίτη κλείνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Πάντως είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις με κάποιες από αυτές να τις έχουν προχωρήσει και να περιμένουν απαντήσεις.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν και διάφορες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και αν βρεθεί κάτι καλό αναμένεται να κάνουν την κίνηση τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, η απόκτηση κεντρικού αμυντικού θα γίνει το καλοκαίρι.

Ενδεκάδα με Αστέρα: Τα 3 ερωτηματικά του Παναθηναϊκού

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Παναθηναϊκός και στο εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βέρμπιτς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε θεραπεία, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Μάγκνουσον.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Πούγγουρας, αλλά και ο Σένκεφελντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Όσον αφορά τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανό ο Ντάνιελ Μαντσίνι να ξεκινήσει βασικός.

Παράλληλα, μένει να φανεί η κατάσταση του Πούγγουρα που επανήλθε στις προπονήσεις, αλλά και το αν ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα αγωνιστεί ως στόπερ ή χαφ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News