Παναθηναϊκός: Η εκτίμηση για άμεση μεταγραφή – Τι αλλάζει με το διαβατήριο του Φαλ
Το ελληνικό διαβατήριο του Μουσταφά Φαλ αναμένεται να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, όμως η ανάγκη για έναν ακόμη σέντερ παραμένει στο προσκήνιο.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα χρειαστεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ψηλού, ενδεχομένως και αρκετά νωρίτερα από την τελική ευθεία της σεζόν. Αυτή ήταν η εκτίμηση που μεταφέρθηκε στην εκπομπή «Άγνωστες Υποθέσεις», όπου έγινε συζήτηση για τις αδυναμίες που παρουσιάζει το πράσινο ρόστερ.
Στην εκπομπή εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι ο Μουσταφά Φαλ θα αποκτήσει σύντομα ελληνικό διαβατήριο, κάτι που θα διευκολύνει τον σχεδιασμό του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ακόμη κι αν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η ομάδα θα εξακολουθεί να χρειάζεται ενίσχυση κοντά στο καλάθι.
Η εκτίμηση είναι πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα και εξετάζουν τις επιλογές τους. Μάλιστα, θεωρείται πιο πιθανό να αναζητηθεί άμεσα λύση, παρά να περιμένουν οι «πράσινοι» μέχρι το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη δυσκολία που υπάρχει με το μοίρασμα των ρόλων. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τις σωστές ισορροπίες, κυρίως σε ό,τι αφορά όσους αναλαμβάνουν τη δύσκολη δουλειά στο παρκέ.
Στα πρώτα παιχνίδια, ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Ντίνος Μήτογλου είχαν αναλάβει σημαντικό μέρος αυτών των καθηκόντων. Στη συνέχεια, όμως, η κατάσταση έγινε πιο περίπλοκη και οι ευθύνες δεν είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες.
Σύμφωνα με την εκτίμηση που διατυπώθηκε στην εκπομπή, ο Ομπράντοβιτς έχει την εμπειρία να βρει τη λύση και να ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Αυτό, πάντως, δεν αναιρεί την ανάγκη για έναν κανονικό σέντερ, ο οποίος θα μπορεί να μπει αμέσως στο rotation και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένες αποστολές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νέα πρόβλεψη στο Conference: 14ος ο Παναθηναϊκός - Τι σημαίνει αυτό για τη συνέχεια
- Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από μια ήττα – Τι δεν λειτουργεί
- Παναθηναϊκός: Ρεκόρ προσέλευσης, πόσοι βρέθηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση-ματ του Νίστρουπ που «διέλυσε» το πλάνο της ΑΕΚ
- Βαϊμάκης: «Έσπασε σε τρία κομμάτια το α' ημίχρονο ο Νίστρουπ» - Η ατάκα για Ηλιόπουλο