Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Λαμία

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Λαμία

Τρεις από τις επτά μεταγραφές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λαμία στο Κορωπί με τον Ντάνι Πογιάτος να εισαγάγει με το πέρασμα των ημερών σε κανονικούς ρυθμούς τους νεοαποκτηθέντες.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία ήταν απογοητευτική, αλλά προέκυψαν και μερικά ευχάριστα μέσα από το 90λεπτο.

Ας αξιολογηθούν οι μεταγραφές:

Βέλεθ: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, σώζει τον… Φακούντο Σάντσες από το αβίαστο λάθος του στη φάση του Καραμάνου βγάζοντας την μπάλα πάνω στη γραμμή. Θα συνθέσει φοβερό δίδυμο με τον Σένκεφελντ. Στο ματς με τη Λαμία δεν ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή, διότι το «Τριφύλλι» δεν κέρδισε αρκετά στημένα.

Σάντσες: Ντεμπούτο για τον Αργεντινό. Ήταν εκτός ρυθμού. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ παραλίγο να ξεκινήσει με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό, αν ευστοχούσε ο Καραμάνος. Έχει άλλοθι, διότι ήταν το πρώτο του ματς μακριά από την Αργεντινή! Φαίνεται πως έχει τα στοιχεία που θα βοηθήσουν τον Πογιάτος να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει.

Καρλίτος: Αισιόδοξο μήνυμα πέρασε ο Ισπανός. Ο Πογιάτος πρέπει να του βρει «ρόλο», είτε σαν καθαρό σέντερ φορ, είτε σαν inside επιθετικός ερχόμενος από τα πλάγια. Κατά τα άλλα, έχει φοβερή ντρίμπλα, κυνηγάει χωρίς την μπάλα, ενώ έχει τις απευθείας εκτελέσεις φάουλ (λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ από τα 25 μέτρα) που έλειπαν τόσο από τους πράσινους. Όμως, δεν τον βοήθησε το παιχνίδι σήμερα.

Σαβιέ: Το ίδιο ισχύει και για τον Πορτογάλο. Η παραγωγικότητά του σταμάτησε στο τρίτο ματς με την Λαμία (μετράει 1 γκολ , 1 ασίστ). Μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και χρειάστηκε να παίξει μακριά από την θέση του για να πάρει μπάλα. Είναι ένας παίκτης που πρέπει να δουλευτεί σωστά για να αποδώσει τα μέγιστα.

Αϊτόρ – Ιωαννίδης – Βιγιαφάνες: Δεν αγωνίστηκαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News