Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιώργος Κασιδόκωστας

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιώργος Κασιδόκωστας

Απεβίωσε ο αδελφός του πρώην Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κασιδόκωστα και πρώην αθλητής του Παναθηναϊκου, Γιώργος Κασιδόκωστας.

Έφυγε από τη ζωή χθες 4 Μαΐου ο Γιώργος Κασιδόκωστας, αδελφός του πρώην Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Ο Γιώργος Κασιδόκωστας ήταν αθλητής του υγρού στίβου και πρωταθλητής Ελλάδας στα 200μ. πεταλούδας επί δεκαπέντε συνεχή χρόνια. Ήταν επίσης εμπνευστής του ανδρικού τμήματος του πόλο στον Παναθηναϊκό.

Κόρη του Γιώργου Κασιδόκωστα, είναι η Τίνα, η οποία είναι πρόεδρος του Ζωοφιλικού Συλλόγου Βουλιαγμένης «ο Άργος», μέλος της Πανελλαδικής Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και του Δ.Σ. του ιστορικότερου Φιλοζωϊκού Σωματείου «Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης». Ως Διοικητική υπάλληλος του Δήμου των 3Β είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα του Δήμου της και μέλος της πενταμελούς επιτροπής για τα αδέσποτα.

Η κηδεία του Γιώργου Κασιδόκωστα θα γίνει αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στη Βουλιαγμένη.

Πηγή: Nou-Pou.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News