Θα δώσει λύσεις ο Μακ

Θα δώσει λύσεις ο Μακ

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από περιφερειακό με καλό σουτ και …μπουκάρισμα, που θα βελτιώσει τις αποστάσεις του.

Παράλληλα χρειαζόταν αυτός ο παίκτης να έχει και μέγεθος, το 1.91 του Μακ δεν είναι τίποτα το φοβερό αλλά κρίνοντας την εποχή που εντοπίστηκε, τα οικονομικά θέματα που υπάρχουν φέτος και το γεγονός ότι οι αντικαταστάτες του ήταν…τάπες (Τζάκσον, Σάικς) το λες ΟΚ.

Μαζί του υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, με σημαντικότερο αυτό της αποχής από τα παρκέ, αφού έχει να παίξει οργανωμένο μπάσκετ πολλούς μήνες.

Είναι δεδομένο ότι θα έχει πρόβλημα ρυθμού στην αρχή. Παράλληλα, είναι σαφές ότι δεν μπαίνει στην εξίσωση με ταμπέλα αμυντικού παίκτη όταν θεωρείται μέτριος στο κυνήγι του αντιπάλου. Δεν είναι αδιάφορος μεν, αλλά δεν γίνεται να περιμένεις από αυτόν να κλειδώσει αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είχε συγκεκριμένο μπάτζετ και ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα.

Όπως είχε πει το καλοκαίρι ο Τάκης Τριαντόπουλος η κουβέντα θα ήταν διαφορετική αν οι πράσινοι είχαν στην διάθεσή τους μερικά εκατομμύρια παραπάνω για να κάνουν κίνηση, δεν είχαν όμως. Ο Μακ μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα πλήρωνες εισιτήριο για να δεις, αλλά δεν παύει να είναι ένας αθλητής με παραστάσεις, με ξεκάθαρο όπλο (σκοράρισμα), το οποίο θα λύσει θέματα. Θα προσφέρει μία ακόμα απειλή από την περιφέρεια, θα ανοίξει το ροτέισον στις θέσεις των γκαρντ για να πάρουν ανάσες Νέντοβιτς, Φόστερ, Ρος, Μποχωρίδης, λογικά θα δώσει λύσεις. Το αν είναι τελικά αυτό που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, θα φανεί εκεί που φαίνονται όλα: στο παρκέ.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News