Τέσσερα μετάλλια για την ποδηλασία

Ποδηλασία: Ανασκόπηση του 2017 αφιερωμένη στον Κυριάκο Ορφανίδη (vid)

Στον ποδηλατικά φιλόξενο Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα διοργάνωσε με επιτυχία τον ετήσιο αγώνα ΜΤΒ και δρόμου το Σάββατο 24/2 και την Κυριακή 25/2!

Το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. συμμετείχε με πέντε αθλητές και κατάφερε στους αγώνες ΜΤΒ να βάψει…τα βάθρα πράσινα! Ο..συνήθης ύποπτος Μιχάλης Παπασάββας στην κατηγορία Μάστερ Α΄ και η μπαρουτοκαπνισμένη Αλίκη Θεοχάρη στην κατηγορία των Γυναικών δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους υπόλοιπους διεκδικητές και αμφότεροι κατέκτησαν την πρώτη θέση του αγώνα των 50 χλμ που διεξήχθη μέσα στους δασικούς δρόμους της γύρω περιοχής και του Εύηνου!

Τη δεύτερη θέση του βάθρου των γυναικών συμπλήρωσε η Άντζια Βαφέα, μια αθλήτρια…all around που φέρνει από πέρσι διακρίσεις για το Τριφύλλι σε όλα τα τερέν, από το χώμα ως και την πίστα! Άτυχη δυστυχώς στάθηκε η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου η οποία λόγω τεχνικού προβλήματος δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της. Αυτός όμως που πραγματικά σκόρπισε χαμόγελα στο πράσινο στρατόπεδο ήταν ο νεαρός Μάνος Πρεβόλης της κατηγορίας Παίδων, ο οποίος στη μικρότερη διαδρομή των 30χλμ για τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 18 ετών κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου, συμπληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το καρέ των επιτυχιών για την ομάδα του Παναθηναϊκού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News