Τεράστια δικαίωση Παναθηναϊκού: Με κόσμο κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε η Λεωφόρος με Ιωνικό

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό και ανέτρεψε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 70.000 ευρώ για την «πράσινη» ΠΑΕ!

Δεκτή έγινε η έφεση του Παναθηναϊκού απ’ την δευτεροβάθμια επιτροπή και δεν υφίσταται πλέον η ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών!

Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ για τα γεγονότα στο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό, ωστόσο το πρωί της Τρίτης οι πράσινοι κατέθεσαν έφεση προσδοκώντας της μείωσή της.

Τελικά, το τριφύλλι δικαιώθηκε στην έφεση και έτσι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στις δύο επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η Λεωφόρος θα έχει θεατές στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική (31/10, 17:15), όπως και στο ντέρμπι της 9η αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News