Τελειώνει ο Κολοβός: Το πιθανότερο σενάριο και η... οφειλή

Κολοβός: «Οι ποδοσφαιριστές περνάνε ένα ντεφορμάρισμα και αυτό μου συμβαίνει»

Ο Δημήτρης Κολοβός δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί στον Παναθηναϊκός το «τέλος» του από το τριφύλλι φαντάζει βέβαιο.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, αν και ήρθε με προσδοκίες, τελικά δεν δικαίωσε όσους τον πίστεψαν. Το μέλλον του, εκτός απροόπτου, θα τον βρει εκτός Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα, καθώς δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα τον αποζημιώσει για να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Επίσης, εκτός των άλλων, στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα. Σύμφωνα με το onsports.gr, o Παναθηναϊκός δεν έχει εξοφλήσει ακόμα την Ομόνοια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρωστάει στους Κύπριους περίπου 100.000 ευρώ. Οπότε και να πληρώσει την Ομόνοια και να αποζημιώσει τον παίκτη για διαζύγιο, θα είναι δύσκολο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News