Τα τωρινά δεδομένα για Χίλιεμαρκ και Παναθηναϊκό

Αρέσει στον Ρόκα ο Χίλιεμαρκ - Ποιες οι δυσκολίες

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το newspao.gr, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για τον Τσάβι Ρόκα, ωστόσο τα δεδομένα της υπόθεσης είναι ξεκάθαρα. 

Ο παίκτης αρέσει στον Τσάβι Ρόκα, όπως επίσης και σε ομάδες από τη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στις Μίντιλαντ και Έλφσμποργκ, οι οποίες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του, με τον διεθνή χαφ να περιμένει κάτι καλύτερο.

Αυτή τη στιγμή, ο Ρόκα ψάχνει στην αγορά για ένα μέσο που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ωστόσο ακόμη δεν έχει προκρίνει κάποια περίπτωση, μετά και το ναυάγιο με τον Ιτουράσπε.

Αναφορικά, τώρα, με τον Χίλιερμαρκ, όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, πάντα θα «παίζει» αν τελικά αποφασίσουν οι πράσινοι να κινηθούν για μέσο. Παρόλα αυτά, έως τώρα δεν έχει γίνει κάποια προχωρημένη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News