Το ξανασκέφτεται για Χίλιεμαρκ ο Ρόκα - Ποια τα δεδομένα

«Είμαι συγκεντρωμένος, προσπαθώ για το καλύτερο»

Πολύ καλή γνώμη έχει για τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος μπορεί να ασχοληθεί με την περίπτωσή του στο υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Ο Σουηδός μέσος έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά ήρθε σε κακό timing στο σύλλογο. Μια δεύτερη θητεία στο «τριφύλλι» θα του έδινε την ευκαιρία να αναδείξει περισσότερο τα προσόντα του στα ελληνικά γήπεδα και να πραγματοποιήσει μια καλύτερη χρονιά.

Όλα αυτά, βέβαια, αν πάρει την απόφαση ο Ρόκα να τον «ψήσει» να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εκεί όπου τον είχε φέρει ο Ντίνος Διαμαντόπουλος από την αγορά της Ιταλίας.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν τον έχει στις προτεραιότητές του τον Χίλιεμαρκ για την ενίσχυση των χαφ, αλλά έχει «ανέβει» στις προτιμήσεις του. Όσο δεν βρίσκει ομάδα ο διεθνής με τη Σουηδία, τότε, όλα είναι «ανοικτά».

Το οικονομικό είναι ένα «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό (είχε έρθει δανεικός σε ένα καλό «deal» την πρώτη φορά). Επίσης, ο παίκτης πρέπει να ρίξει… μαύρη πέτρα πίσω του και να ξεχάσει τα… παρατράγουδα του 2017, όταν και είχε έρθει σε ένα σύλλογο που δεν λειτουργούσε κανονικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News