Τα επόμενα βήματα για Βοτανικό

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη θα ακολουθήσει σειρά διεργασιών με τα επιτελεία των δύο ανδρών. Ποιος είναι ο στόχος για το… χρόνο!

Γιαννακόπουλος και Μπακογιάννης συμφώνησαν στους βασικούς άξονες του πλάνου για την Διπλή Ανάπλαση, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Από εδώ και πέρα τα επιτελεία και οι ομάδες εργασίας αναμένεται να έχουν καθημερινή επαφή, ώστε να εξειδικεύσουν κάθε λεπτομέρεια.

Τα επόμενα βήματα… Aφού Δήμος και Ερασιτέχνης καταλήξουν στους όρους της συνεργασίας, στη συνέχεια θα απευθυνθούν στην ΠΑΕ για να εξασφαλίσουν τη συγκατάθεσή της, καθώς θα χρησιμοποιεί ως ενοικιάστρια το γήπεδο ποδοσφαίρου και θα κληθεί να υπογράψει τη σύμβαση για το ενοίκιο προτού αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News