Συνάντηση-ΦΩΤΙΑ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση-ΦΩΤΙΑ στη Θεσσαλονίκη

Ανεβαίνει το… θερμόμετρο της αδρεναλίνης όσο πλησιάζουμε προς την γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Βλέπετε στο συγκεκριμένο «προσκλητήριο» θα καταγραφούν οι δυνάμεις της διοίκησης Γκιρτζίκη και της αντιπολίτευσης.

Οι δύο πλευρές κορυφώνουν τις επαφές και τις ζυμώσεις, με στόχο να προσεγγίσουν και να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες Ενώσεις.

[ads2]

Στη συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση, κατά την οποία πρόκειται να ψηφιστούν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της τωρινής διοίκησης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Να θυμίσουμε πως σε προ ημερών συνάντηση των Ενώσεων που θεωρητικά πρόσκεινται στον Γιώργο Γκιρτζίκη, παρέστησαν εκπρόσωποι 37 Ενώσεων, επί συνόλου 55, κάτι που από τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ θεωρήθηκε «παράσταση νίκης» στο πλαίσιο της επερχόμενης εκλογικής μάχης.

«Η δυναμική μας είναι πολύ μεγάλη» δήλωσε ο Γκιρτζίκηγς βλέποντας 37 Ενώσεις στη συγκέντρωσή του.

Από εκεί και πέρα την αντιπολίτευση στηρίζουν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα μάλιστα με όσα ψιθυρίζονται τελευταία αναμένεται συνάντηση των τριών διοικητικών ηγετών των ομάδων (Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος) κατά πάσα πιθανότητα στην Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News