Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη νέα τιμωρία»

Στραματσόνι: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη νέα τιμωρία»

Για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και την σχέση που «χτίζει» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά. Πως να του εξηγήσεις την τιμωρία…

Ο Ιταλός προπονητής υπογράμμισε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού αλλάζει και ζήτησε από τους φίλους του «τριφυλλιού» να είναι δίπλα στην ομάδα.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη: «Η ομάδα απέκτησε έναν ενιαίο τρόπο που αγωνίζεται και έτσι θέλω να συνεχίσουμε. Έχουμε τρεις σερί εκτός έδρας νίκες και αυτό είναι το καλό και για την ομάδα αλλά και για τη συνέχεια».

Ο Στραματσόνι συνέχισε: «Είναι η αρχή μιας προσπάθειας και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ελπίζω οι οπαδοί να εκτιμούν αυτή την προσπάθεια και τους θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο ματς της Τετάρτης».

Για τη σχέση που «χτίζει» με τον κόσμο της ομάδας: «Οι φίλαθλοι μας είναι μέρος του συλλόγου. Εγώ ξεκίνησα με μια κακή εμπειρία σε ένα ματς που δεν έγινε. Οι οπαδοί μας είδαν την ομάδα να χάνει το ματς στα χαρτιά να χάνει επιπλέον βαθμούς να τιμωρείτε με τέσσερα ματς η έδρα μας και τώρα η νέα τιμωρία αυτή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Παρ’ όλα αυτά είναι κοντά μας, μας στηρίζουν και είναι σημαντικό να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News