Στράμα-Ζιλμπέρτο συμφώνησαν: Αυτή θα είναι πρώτη μεταγραφή

Στράμα-Ζιλμπέρτο συμφώνησαν: Αυτή θα είναι πρώτη μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο μετά την απόλυτη ταύτιση απόψεων του Ζιλμπέρτο Σίλβα και του Αντρέα Στραματσόνι για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Κολομβιανού άσου.

Οι επαφές με την ιταλική ομάδα αλλά και την πλευρά του παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στη ενδεδειγμένη φόρμουλα για την υλοποίηση του deal (στο τραπέζι είναι και ο δανεισμός με οψιόν αγοράς).

[ads2]

Παρά τις δυσκολίες που αφορούν στην μεταγραφή του (αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον και τα οικονομικά δεδομένα μόνο ως εύκολα δεν χαρακτηρίζονται) οι “πράσινοι” είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πατρίδα του παίκτη την Κολομβία τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η Ατλέτικο Νασιονάλ (τον απέκτησε ως δανεικό τον Γενάρη από την Κάλιαρι και αφού προηγουμένως ήταν για μισή σεζόν στη Γουότφορντ) ελπίζει μόνο σε ένα… θαύμα για την διατήρηση του Ιμπάρμπο στις τάξεις της, εξαιτίας της ενημέρωσης από την Κάλιαρι περί του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον Ιμπάρμπο, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη που εκφράζει διπλωματικά την επιθυμία του να παραμείνει στην Ατλέτικο Νασιονάλ καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε ομάδα όπου θα έχει ενεργό ρόλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News