Στο Game 2 ο διαιτητής που «έσφαξε» φέτος τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Σεφ

Ο Παναθηναϊκός πήγε μόλις μία φορά στη γραμμή της φιλανθρωπίας στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο ορισμός του Ρόμπερτ Λοτερμόζερ χτυπά από νωρίς… το «καμπανάκι» στους πράσινους.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο διαμαρτύρεται για ουκ ολίγες φάσεις, όταν ο Παναθηναϊκός έγινε απειλητικός στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο. Ειδικότερα, μετά το 66-72 δεν καταλογίστηκαν αρκετές παραβάσεις, ενώ ακόμα και στην τελευταία φάση του αγώνα δεν δόθηκε παράβαση στον Βουγιούκα (εάν έμπαινε το τρίποντο του Τόμας, ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε για… πεντάποντο!).

Ο ορισμός – όχι μόνο του Σάσα Πουκλ – του Ρόμπερτ Λοτερμόζερ έρχεται για να θυμίσει στο «Τριφύλλι» μία από τις μεγαλύτερες ανισορροπίες στη στατιστική που καταγράφηκε στη φετινή regular season της Ευρωλίγκα.

Ο Γερμανός διαιτητής είχε σφάξει… στο γόνατο φέτος τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Ολυμπιακό. Κι αυτό, διότι οι βολές ήταν 26-6 υπέρ των γηπεδούχων!

Δεν θα είναι πολλές οι φορές που ο Παναθηναϊκός θα πάει να εκτελέσει ελεύθερος βολές στο «Game 2» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και από ότι φαίνεται οι πράσινοι θα πρέπει να επιβιώσουν υπό αντίξοες συνθήκες.

Φυσικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου δεν αφουγκράστηκε τα παράπονα του Παναθηναϊκού και για ακόμη μια χρονιά φαίνεται πως τα υψηλότερα μπάτζετ της διοργάνωσης κάνουν τα κουμάντα τους στα πλέι οφ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News