Στο ελληνικό ρόστερ ο Σίβα, εκτός ο Νέντοβιτς - Αποφάσεις για Γιόβιτς

Στο ελληνικό ρόστερ ο Σίβα, εκτός ο Νέντοβιτς - Αποφάσεις για Γιόβιτς

Ο Γιώργος Βόβορας αποφάσισε να δηλώσει στο ελληνικό ρόστερ τον Πέιτον Σίβα, ο οποίος το Σάββατο (7/5) αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Από εκεί και πέρα, εκτός ρόστερ έμεινε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα και οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να πάει συντηρητικά μέχρι την έναρξη των play offs.

Από εκεί και πέρα, κανονικά στο πρόγραμμα επέστρεψε ο Στέφαν Γιόβιτς, με τον Βόβορα να έχει την ευχέρεια να τον τσεκάρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός για δύο ακόμα αλλαγές στη λίστα μέχρι την έναρξη των play offs, πριν τις οριστικές του αποφάσεις για τους 6 ξένους με τους οποίους θα πορευτεί στα play offs του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News