Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Γιόβιτς - Ποιες οι δυσκολίες (vid)

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Γιόβιτς - Ποιες οι δυσκολίες (vid)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει αποφασίσει να δώσει λίγο χρόνο ακόμη στον Νίκολας Λαπροβίτολα, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το τριφύλλι δεν κοιτάει κι άλλες περιπτώσεις για τα γκαρντ.

Ένας από αυτούς είναι ο Στέφαν Γιόβιτς της Χίμκι, μια περίπτωση που παρουσιάζει, βέβαια δυσκολίες…

Ο 29χρονος είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και έχει αγωνιστεί στη Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπάγερν Μονάχου και τώρα με την Χίμκι. Ο Γιόβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλόγκα, προτού μεταπηδήσει στην Ραντνίτσκι το 2012.

O ύψους 1,98μ είχε ξεχωρίσει στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2018 και το 2019, καθώς το 2018 είχε επιλεχθεί στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Με τους Γερμανούς είχε και τα καλύτερα νούμερα του. Συγκεκριμένα είχε 8,3 πόντους ανά αγώνα, 4,6 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ. Να αναφέρουμε ότι είχε γεμάτες και καλές σεζόν με όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε με τη Χίμκι αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια και είχε 7,6 πόντους, 4,2 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ.

Ποια είναι η δυσκολία; Ότι ο Σέρβος γκαρντ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Χίμκι. Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες από τη Ρωσία, λένε, ότι δεν είναι απίθανο να μείνει ελεύθερος. Σε μια τέτοια περίπτωση, κι αν μέχρι τότε ο Λαπροβίτολα δεν ντυθεί στα πράσινα, ο Παναθηναϊκός θα ψαχτεί πιο ζεστά.

Δείτε τον εν δράσει:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News