Στα... χέρια του Παναθηναϊκού πρώην τερματοφύλακας της Νότιγχαμ

Στα... χέρια του Παναθηναϊκού πρώην τερματοφύλακας της Νότιγχαμ

Ο Κοστέλ Παντιλιμόν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο 34χρονος έμπειρος γκολκίπερ από τη Ρουμανία δεν θα απέρριπτε πιθανή πρόταση του Τριφυλλιού για να καλυφθεί το κενό πίσω από τον Σωκράτη Διούδη.

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας έχει παίξει σε ουκ ολίγες ομάδες της Αγγλίας, με κυριότερη τη Μάντσεστερ Σίτι, όταν έκανε το step up από την Τιμισοάρα. Ακόμη, έχει αγωνιστεί στις Σάντερλαντ, Γουότφορντ, Λα Κορούνια, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ομόνοια και τελευταία στην Ντενίζλισπορ.

Έχει μια συμμετοχή στο Champions League το 2013 στην επιβλητική εμφάνιση και νίκη των «Πολιτών» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 5-2. Φέτος, στην Τουρκία με την «Ντενίζλι» που τερμάτισε προτελευταία, δέχθηκε 27 γκολ σε 15 παιχνίδια με 2 clean sheets.

Το Transfermarkt κοστολογεί τον Παντιλιμόν στις 150.000 ευρώ, ένα ποσό κατάλληλο για τον Παναθηναϊκό για να καλύψει τη θέση του αναπληρωματικού «άσου».

Η άποψη του Γιοβάνοβιτς είναι πως οι πράσινοι πρέπει να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση, με τον Ξενόπουλο να «βλέπει» την πόρτα της εξόδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News