Σπόραρ: «Ο Γιοβάνοβιτς διαφέρει από πολλούς προπονητές»

Τον «κάρφωσε» ο Σπόραρ! 1-0 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Ο Αντράζ Σπόραρ είναι το πρόσωπο του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Σλοβένος κίλερ του Παναθηναϊκού ανέφερε τα εξής ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν:

«Αρχίσαμε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, δίχως μάλιστα να δεχτούμε γκολ. Κάθε παιχνίδι ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά στο ματς με την ΑΕΚ υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Για να πω την αλήθεια, δεν είναι τόσο εύκολο να αγωνιστείς σε αυτά τα ματς. Η ατμόσφαιρα θα είναι και πάλι εκπληκτική, το παιχνίδι είναι μεγάλο, οπότε, το κίνητρο υπάρχει ήδη. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι και ότι διαθέτουμε χαρακτήρα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.»

«Με τη Σλάβια Πράγας ήμασταν σε κορυφαίο επίπεδο για 65-70 λεπτά. Είμαστε ομάδα που βγάζει την ποιότητά της στα μεγάλα ματς, όταν υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σε τοπ φόρμα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτέμβρη.»

«Σε όλους τους φίλους μου λέω ΄΄πρέπει να έρθει Λεωφόρο”. Δεν έχει νόημα να το περιγράψεις με λόγια. Αυτό λέω σε όλους, πως δεν θα πιστέψουν πόσο παθιασμένοι είναι εδώ οι οπαδοί και πώς ζουν για το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Δεν το βλέπεις αυτό σε όλες τις χώρες. Μας δίνει μεγάλη ώθηση ο κόσμος. Δεν έχει νόημα να παίζεις μπροστά σε 500 άτομα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στη Λεωφόρο.»

«Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής με πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και καλή νοοτροπία. Η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο είναι σύγχρονη, όπως και ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε. Είναι προπονητής που του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Πολλοί προπονητές με πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο θα σου έλεγαν όταν σε πιέζει ο αντίπαλος ”παίξει με μακρινές μπαλιές για να πιέσουμε εμείς” αλλά αυτό δεν το κάνουμε στον Παναθηναϊκό με τον κύριο Ιβάν.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News